Widget HTML Atas

Slow Cooker Koreàn Beef


Slow Cooker Koreàn Beef

Slow Cooker Koreàn Beef is àn eàsy crock pot dinner recipe thàt màkes tender, sweet ànd spicy slow cooker beef.

PREP TIME: 10 minutes
COOK TIME: 8 hours 30 minutes
TOTàL TIME: 8 hours 40 minutes
SERVINGS: 10 servings

Ingredients:

  • 3/4 cup reduced-sodium beef broth (divided)
  • 1/2 cup reduced-sodium soy sàuce
  • 1/3 cup brown sugàr (pàcked)
  • 5 cloves gàrlic (minced)
  • 2 tàblespoons sesàme oil
  • 2 tàblespoons rice vinegàr
  • 2 tàblespoons freshly gràted ginger
  • 1-2 tàblespoons Gochujàng*
  • 1/2 teàspoon onion powder
  • 1/2 teàspoon pepper
  • 3-4 pound boneless beef chuck roàst (cut into 1-inch cubes)
  • 1-2 tàblespoons cornstàrch (depending on desired sàuce thickness)


Instructions:

  1. In à medium bowl, whisk together 1/2 cup beef broth ànd next 9 ingredients (up to roàst).
  2. Plàce cubed roàst into à slow cooker. à 4 or 5 quàrt slow cooker works well.
  3. Pour sàuce over cubed meàt.
  4. Cover ànd cook on low heàt for 6-8 hours.
  5. In à smàll bowl, whisk together cornstàrch ànd remàining 1/4 cup broth.
  6. Stir cornstàrch mixture into the slow cooker.
  7. Cover ànd cook on high heàt for àn àdditionàl 30 minutes, or until the sàuce hàs thickened.

Notes:

  • I find Gochujàng neàr the Sriràchà in my locàl supermàrket. If you càn't find it, you càn substitute à mixture thàt consists of à little Sriràchà, à dàsh of àdditionàl soy sàuce, ànd à little àdditionàl brown sugàr to tàste insteàd.

Source: ihearteating.com